Hrvatski

-->

0

Odaberite model:

Uskoro više!

O nama

Unimask.com je web shop u vlasništvu tvrtke PLATINUM PROMET j.d.o.o. namjenjen prodaji i pretprodaji maskica za mobitele.

 

Nastao je kao spoj vrhunskog tima stručnjaka iz područja dizajna i internet trgovine kako bi razvili ideju o kreiranju unikatnih dizajnerskih proizvoda, neponovljivih i neviđenih na ovom tržištu.

 

Kvalitetnim materijalom i vrhunskim dizajnom ističemo se kao unikatni web shop sa pristupačnim cijenama svakom kupcu.

 

Na ovim stranicama možete pronaći odgovarajuću masku za mobitel s jednim od naših dizajnova, unikatnim i neponovljivim dizajnom u suradnji sa PIX'N'CODES (označenim sa P'N'C) ili PERSONALIZIRANIM dizajnom što znači da dajemo Vama na maštu i volju da sami dizajnirate svoju masku!


Uz sve maskice koje su dizajnirali naši dizajneri, nudimo Vam personalizirane maske koje Vi kreirate po Vašim željama. Pošaljite nam željenu sliku, a mi ćemo izraditi maskicu sa Vašom slikom.


Uvjerite se u kvalitetu našeg tima stručnjaka za dizajn i internet trgovinu te budite posebni, budite dio maskica.com s jednim od naših unikatnih proizvoda!

Stranice unimask.com su u vlasništvu tvrtke Platinum promet j.d.o.o. Sva autorska prava su pridržana. Unimask.com pruža Vam siguran način kupovine! Za sva dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte na info@unimask.com.

All rights reserved, 2014.