Hrvatski

-->

0

Odaberite model:

Uskoro više!

Suradnja

PLATINUM PROMET j.d.o.o. i pripadajući web shop unimask.com zainteresirani su za razne oblike suradnje s ostalim pravnim i fizičkim osobama.

 

Za suradnju potrebno je javiti na broj: 095 199 8605 ili postati e-mail na info@unimask.com kako bi mogli dogovoriti sastanak ili drugi način za ugovaranje uvjeta poslovanja i suradnje.

 

SURADNJA PREKO PUTEM INTERNETA (AFFILIATE)

Za suradnju putem interneta nudimo Vam affiliate programe putem kojih možete reklamirati našu stranicu na Vašim internet stranicama i pritom imati uvid u kupce koji su došli putem iste reklame te za svaku njihovu kupovinu ostvarujete vlastitu zaradu kao iznos unaprijed dogovorene marže profita koju Vam naknadno isplaćujemo.

 

SURADNJA ZA PRODAJU NA VLASTITIM LOKACIJAMA I PROMOVIRANJU VLASTITOG PODUZEĆA, UDRUGE, KLUBA, DOGAĐAJA I OSTALO

U ovom obliku suradnje spremni smo Vam ponuditi modele i dizajnove koje sami želite da Vam napravimo, pritom dobivate unikatan dizajn po Vašim željama idealan za promoviranje bilo kakvog oblika organizacije te količinu i cijenu Vam nudimo u obujmu koji zadovoljava potrebe obiju strana. Tako možete ne riskirati veliki ulog, a dobiti priliku za zaradu i promoviranje vlastitog poduzeća ili organizacije pa po potrebama nadopunjujemo Vašu kolekciju proizvoda.

Stranice unimask.com su u vlasništvu tvrtke Platinum promet j.d.o.o. Sva autorska prava su pridržana. Unimask.com pruža Vam siguran način kupovine! Za sva dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte na info@unimask.com.

All rights reserved, 2014.