Hrvatski

-->

0

Odaberite model:

Uskoro više!

Uvjeti korištenja

Tvrtka PLATINUM PROMET j.d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu na adresi Južna ulica 4. odvojak 4, 1000 Zagreb OIB:47575223960 je vlasnik stranice www.unimask.com

 

Svaki naručeni proizvod je prodan pod imenom i za račun tvrtke PLATINUM PROMET j.d.o.o.

 

Sve pošiljke koje idu izvan Europske unije mogu podleći carinjenju te tvrtka ne odgovara za troškove nastale carinjenjem niti dodatnim oporezivanjem u strani države naručitelja.

 

Svakom narudžbom autorizirate tvrtku PLATINUM PROMET j.d.o.o. na svojevoljni način dostave u navedenom roku dostave koje za unutarnji promet iznosi najviše 5 dana te za vanjski promet najviše 4 tjedna od datuma narudžbe.

 

Tvrtka PLATINUM PROMET j.d.o.o. ima pravo naplate dostave u iznosu koji je naveden prilikom narudžbe.

 

PLATINUM PROMET j.d.o.o. u suradnji sa PIX 'N' CODES se ograđuje od dizajna i prava korištenja na sve proizvode koji su kao takvi uvezeni tj. nisu napravljeni pod tvrtkom PLATINUM PROMET j.d.o.o. te ne spadaju u UNIKATNI DIZAJN koji je označen na svakoj slici kao "PNC" dizajn koji je napravljen pod tvrtkom PLATINUM PROMET u suranji sa PIX 'N' CODES.

 

Kupac se prihvatom narudžbe obvezuje naručeni proizvod platiti načinom koji je prihvatio u trenutku narudžbe, u protivnom nema pravo preuzeti tj. zadržati pošiljku naručenog proizvoda.

 

Za proizvod koji ne odgovara karakteristikama naručenog proizvoda i/ili je oštećen prije kupčevog primitka, kupac ima pravo povrata istog u roku od najmanje 2 tjedna te isplatu svih troškova narudžbe i dostave od strane tvrtke PLATINUM PROMET j.d.o.o.

 

Svi ispravni proizvodi i odgovarajući opisu naručenog proizvoda nemaju pravo povrata nakon narudžbe te kupac nema pravo povrata uplaćenog novca.

 

PLATINUM PROMET j.d.o.o. i njezini partneri ne odgovaraju za oštećenja i neispravnosti nastale nakon korištenja proizvoda.

 

Tvrtka PLATINUM PROMET j.d.o.o. se ograđuje od zakonskih normi fizičkog i kemijskog sastava proizvoda za države i područja izvan teritorija Republike Hrvatske. Za nepoznavanje i nepoštivanje sastava proizvoda te zakone države sjedišta tvrke PLATINUM PROMET j.d.o.o. i zakone vlastite države, odgovara isključivo kupac.

 

SIGURNOST

Sve podatke koje kupac navede na stranici www.unimask.com tvrtka PLATINUM PROMET smatra poslovnom tajnom te se obvezuje da ih neće koristiti za sljedeće svrhe:

- za slanje neželjenih poruka (spam)

- za marketinška ili demografska ispitivanja (ankete)

-davati osobne informacije i kontakte kupca drugim poduzećima tj. nijednoj trećoj strani koja sa tvrtkom PLATINUM PROMET nije sklopila ugovor o PRIVATNOSTI I ZAŠTITI PODATAKA

Kao kupac, možete naručivati proizvode, iznositi zahtjeve i registrirati se kako bi dobivali obavijesti i ponude. Informacije koje se prikupljaju na stranicama www.unimask.com mogu sadržavati vaše osobne podatke i kontakt te one se koriste isključivo za potrebe dovršenja narudžbe te promotivne svrhe tvrtke PLATINUM PROMET (newsletter) za koje kupac uvijek ima pravo zatražiti prekid, tj. sam poništiti daljnje slanje promotivnog materijala na e-mail (newsletter)

 

Tvrtka PLATINUM PROMET j.d.o.o. ne čuva i ne prati bilo koje informacije o kreditnoj ili debitnoj kartici kupca te ne prodaje, iznajmljuje ili dijeli informacije o kupcima trećim stranama pridržavajući se Zakonu o zaštiti potrošača.

Stranice unimask.com su u vlasništvu tvrtke Platinum promet j.d.o.o. Sva autorska prava su pridržana. Unimask.com pruža Vam siguran način kupovine! Za sva dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte na info@unimask.com.

All rights reserved, 2014.